Anlaşmalı Kurumlarımız

Anadolu Assist ailesinin parçası olan tüm çalışanlarının, müşterilerinin ve her ikisinin 1. derece yakınlarının yararlanabileceği özel fırsatları sizlere gururla sunarız.

Sağlık Hizmetleri

Özel Koru Hastanesi / ANKARA
Anadolu Assist ve Özel Koru Hastanesi arasında olan ortak satın alma ve indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel yüzde 10 indirim uygulanacaktır.
Ortadoğu Fizik Tedavi Hastanesi / ANKARA
Anadolu Assist ve Ortadoğu Fizik Tedavi Hastanesi arasında olan ortak satın alma ve indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel yüzde 20 indirim uygulanacaktır.
Lokman Hekim Hastanesi Etlik / ANKARA
Anadolu Assist ve Lokman Hekim Hastanesi arasında olan ortak satın alma ve indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel yüzde 10 indirim uygulanacaktır.
Lokman Hekim Hastanesi Sincan / ANKARA
Anadolu Assist ve Lokman Hekim Hastanesi arasında olan ortak satın alma ve indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel yüzde 10 indirim uygulanacaktır.
Özel Antalya Tıp Merkezi / ANTALYA
Anadolu Assist ve Özel Antalya Tıp Merkezi arasında olan ortak satın alma ve indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel muayene ve tetkiklerde yüzde 10 indirim uygulanacaktır.
Çallı Meydan Tıp Merkezi / ANTALYA
Anadolu Assist ve Çallı Meydan Tıp Merkezi arasında olan ortak satın alma ve indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel muayene ve tetkiklerde yüzde 10 indirim uygulanacaktır.
Özkaya Tıp Merkezi / ANKARA
Anadolu Assist ve Özkaya Tıp Merkezi arasında olan ortak satın alma ve indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel yüzde 20 indirim uygulanacaktır.
eDent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi / ANKARA
Anadolu Assist ve eDent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi arasında olan indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel yüzde 20 indirim uygulanacaktır.
Megadentist Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi / ANKARA
Anadolu Assist ve Megadentist Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi arasında olan ortak satın alma ve indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel yüzde 15 indirim uygulanacaktır.

Yeme-İçme

Kahveci Hacıbaba Çukurambar / ANKARA
Anadolu Assist ve Kahveci Hacıbaba arasında olan indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel ikram uygulanacaktır.
Marco Pascha / ANKARA
Anadolu Assist ve Marco Pascha arasında olan ortak satın alma ve indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel yüzde 15 indirim uygulanacaktır.
Umut Ciğercisi / ANKARA
Anadolu Assist ve Umut Ciğercisi arasında olan ortak satın alma ve indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel yüzde 10 indirim uygulanacaktır.
Mehmet Bey İskender / ANKARA
Anadolu Assist ve Mehmet Bey İskender arasında olan ortak satın alma ve indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel yüzde 10 indirim uygulanacaktır.
Osmanlı Cafe / ANKARA
Anadolu Assist ve Osmanlı Cafe arasında olan ortak satın alma ve indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel yüzde 10 indirim uygulanacaktır.
Özlemce Döner / ANKARA
Anadolu Assist ve Özlemce Döner arasında olan ortak satın alma ve indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel yüzde 10 indirim uygulanacaktır.
Kent Park Ada Cafe / ÇORUM
Anadolu Assist ve Kent Park Ada Cafe arasında olan indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel % 10 indirim uygulanacaktır.

Otel ve Konaklama

Alegria Business Hotel / ANKARA
Anadolu Assist ve Alegria Business Hotel arasında olan indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel indirim uygulanacaktır.
Ataköşk Hotel / ANKARA
Anadolu Assist ve Ataköşk Hotel arasında olan indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel indirim uygulanacaktır.
The Green Park Hotel Ankara / ANKARA
Anadolu Assist ve The Green Park Hotel Ankara arasında olan indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel indirim uygulanacaktır.
Özilhan Hotel / ANKARA
Anadolu Assist ve Özilhan Hotel arasında olan indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel indirim uygulanacaktır.
Sky Business Hotel / ANTALYA
Anadolu Assist ve Sky Business Hotel Antalya arasında olan indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel indirim uygulanacaktır.

Araç Kontrol - Bakım - Onarım

Otorapor Oto Ekspertiz İskitler / ANKARA
Anadolu Assist ve Otorapor Oto Ekspertiz arasında olan indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel % 15 indirim uygulanacaktır.
Otorapor Oto Ekspertiz Merkez / GİRESUN
Anadolu Assist ve Otorapor Oto Ekspertiz arasında olan indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel % 15 indirim uygulanacaktır.
Otorapor Oto Ekspertiz Gaziosmanpaşa / İSTANBUL
Anadolu Assist ve Otorapor Oto Ekspertiz arasında olan indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel % 15 indirim uygulanacaktır.
OFAN Otomotiv / ANTALYA
Anadolu Assist ve OFAN Otomotiv arasında olan indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel % 12 indirim uygulanacaktır.
Oto Efendi Aksesuar – Reklam – Yıkama / TOKAT
Anadolu Assist ve Oto Efendi Aksesuar – Reklam – Yıkama arasında olan indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel % 10 indirim uygulanacaktır.
Çorum Oto 1 Otomotiv / ÇORUM
Anadolu Assist ve Çorum Oto 1 Otomotiv arasında olan indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel, tüm bakım ve onarım işlerinde, % 20 indirim uygulanacaktır.
ARC Rent a Car / ÇORUM
Anadolu Assist ve ARC Rent a Car arasında olan indirim anlaşması sonucu, Anadolu Assist üyelerine özel, tüm bakım ve onarım işlerinde, % 10 indirim uygulanacaktır.

Ulaşım

Yakıt 4.0
Anadolu Assist iş ortağı ve müşterileri yakıt 4.0‘ın fatura kolaylığı ve indirim avantajlarından yararlanabileceklerdir.

İşletme Destek ve Danışmanlık Hizmetleri

KARİYER.NET
Anadolu Assist iş ortakları ve müşterileri, kariyer.net de verecekleri iş ilanlarında liste fiyatı üzerinden indirim alabileceklerdir.